Noël Hariri (1982)

Bestel bij Zus ENZO Kunst Giclees uw giclee van Noël Hariri 

Noël Hariri is geboren in 1982 en is woonachtig in de stad Groningen. Hariri is in 2004 afgestudeerd aan Kunstacademie Minerva, ook heeft ze de Pedagogische Academie succesvol afgerond (2008).

Kunstenaar Noël Hariri Giclee Giclees Noël Hariri

De illustraties en schilderijen van Noël Hariri zijn humoristisch, kleurrijk vrolijk en zitten vol fantasie! Als je goed kijkt zit er in elk werk wel een ‘foutje’: een mannetje met 8 vingers, een vrouwtje met twee linkerbenen, verhoudingloze stadsgezichten, een diertje met een blauw en een roze oog…

Inspiratie wordt door Noël Hariri gehaald uit de meest simpele dingen: uitspraken van een kind, een zwerfhondje, een vriendin die haar schoen verliest op een druk kruispunt, of een mooie lucht. Door te spelen met gevonden rommel, oude kranten en verschillende materialen ontstaan de meest wonderlijke ontwerpen! Bij elke nieuwe klus is Hariri er benieuwd wat het uiteindelijke resultaat wordt!

Kunstenaar Noël Hariri Giclee Giclees Noël Hariri
Noël Hariri heeft verscheidene exposities ingericht, o.a. bij Galerie Nora de Klein, geïllustreerd voor verschillende doeleinden, bladen en glossy’s zoals Nouveau, YES en voor het project To-Gather van de Hanzehogeschool. Er hangen verschillende werken van Noël Hariri bij diverse exposities en bij instellingen en bedrijven. Van verschillende werken van Hariri zijn giclées gemaakt.

Kunstenaar Noël Hariri Giclee Giclees Noël Hariri

Van enkele kunstwerken van Noël Hariri zijn giclées gemaakt. U kunt een giclee van Noël Hariri bestellen in de webshop van Zusenzo Kunst Giclees.

Persoonlijk advies?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)