Over ZUS ENZO Kunstgiclées

Een giclée is een fantastisch cadeau voor uzelf, maar is
ook erg geschikt als relatiegeschenk, cadeau voor jubilea etc.

Wie in de zomermaanden expositie Museum de Weem van Henk Helmantel bezoekt, komt terecht in een omgeving van rust en ruimte. Grenzend aan de parkeerplaats op het dorpsplein vind u Zus Enzo Kunst Giclées van de zussen Ageeth Helmantel en Gerda Helmantel. De zussen begonnen in 2002 in de oude dorsmachineloods kaartjes en cadeautjes te verkopen. Al heel snel kwam de giclée op de markt. Via de winkel en de website worden worden de giclées wereldwijd verkocht. In de winkel hangen veel voorbeelden van giclées. Ook kunt u ter plaatse een passende lijst uitzoeken, er is een ruim assortiment.  Maar u kunt  hier natuurlijk ook uw eigen werk, posters of foto’s laten inlijsten. Verder kunt u in onze winkel terecht voor o.a. leuke kaarten, puzzels, sieraden, aardewerk, oud Hollands snoep of een lekker ijsje. Een bezoek aan Zus Enzo Kunst Giclées en Museum de Weem is dus meer als de moeite waard!!

Zus ENZO Kunst Giclées Ageeth Helmantel

2016 ZUS ENZO-Stoepbord

Giclées
Wanneer u het schilderij van uw keuze heeft aangeklikt, kunt u het zelf voorzien van een passende lijst. Wanneer u meer informatie wenst kunt u het contactformulier invullen. Ook kunt u bellen voor informatie. tel: 0596-551346 of 06-46624583. Uiteraard krijgt u op deze website de mogelijkheid uw giclée direct te bestellen.

Persoonlijke tekst/felicitatie Henk Helmantel

Bij Zus Enzo is het mogelijk bij aankoop van een giclée met lijst van Henk Helmantel een persoonlijke tekst van de schilder uit Westeremden te ontvangen. Denk hierbij aan een felicitatie voor een huwelijk, verjaardag of trouwdatum, een korte toelichting op de gekozen giclée etc. Maar ook een afscheid bijv. pensionering, emeritaat of aftreden kan een mooie gelegenheid zijn om een passende tekst toe te voegen aan de giclée. U kunt de tekst toevoegen op het bestelformulier.

                           

GICLÉE SHOP LOPPERSUM

Zusenzo Giclée Shop Loppersum. In dit pand, gelegen naast Hotel Spoorzicht zijn giclées te koop van verschillende kunstenaars. Naast een collectie van Henk Helmantel, zijn er giclées van Marius van Dokkum, Dinie Boogaart, Pieter Pander, Jasper Oostland, Rein Pol e.a. Ook heeft u keuze uit een grote collectie lijsten, waarmee u de giclées, eigen werk, posters, kindertekeningen etc. kunt laten inlijsten. Verder bestaat het assortiment uit: kunstkaarten, legpuzzels, fotolijsten, kunstobjecten van verschillende kunstenaars en boeken. De afstand tussen Westeremden en Loppersum bedraagt 3 km.

De openingstijden in Loppersum zijn het hele jaar door: donderdag t/m zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur. Adres: Molenweg 13 Loppersum

 


juli2016 181

juli2016 189

29393036894_71463e60b0

 

29726824220_bfee1be322juli2016 178

29726824290_dcd96b8899

29937543181_6049c6f79d
.

Uniek lijstensysteem
Op ZUS ENZO Kunst Giclées en cadeau’s kunt u een keuze maken uit meer dan 350 giclées van verschillende kunstenaars waaronder o.a. Henk Helmantel, Pieter Pander, Hans Innemee, Marius van Dokkum, Rein Pol, Dorry van Winkel, Joke Frima, Carla Rodenberg en vele anderen.

Wij bieden u de mogelijkheid uw gicléé te voorzien van een bijpassende lijst. U kunt uw giclée ingelijst bij ons bestellen, zowel telefonisch als via het bestelformulier op onze site. Het is daarbij mogelijk om grotere aantallen van een gicléé te bestellen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de giclées zonder lijst te bestellen.
giclee lijsten zusenzo kunst giclee henk helmantel

Persoonlijk advies?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

ZUS ENZO WESTEREMDEN
Wie een middag wil genieten van de rust en de ruimte van het Groningse platteland moet beslist een bezoek brengen aan Westeremden. Westeremden, het pittoreske dorpje tussen stad en wad, 15 minuten boven de stad Groningen. Een eeuwenoud dorpje met een prachtige kern. Bekijk hieronder een foto impressie.