Retourneren/ruilen

De volgende artikelen kunt u binnen 14 dagen retour sturen.

  • Ongeopende- en onbeschadigde kaarten. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op uw rekening.
  • Ongeopende- en onbeschadigde kalenders. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op uw rekening.
  • Giclées Henk Helmantel, mits onbeschadigd, mits in Nederland verzonden. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op uw rekening

Onze overige artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Voor het retourneren kunt u diverse redenen hebben.
Daarom vragen wij altijd om ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?

Download het pdf-formulier ‘Bestelling Retouneren’ en print deze uit en vul deze zo volledig mogelijk in. Voeg het retour-formulieren samen met een kopie van de aankoopfactuur bij in het pakket. Plak het pakket zorgvuldig dicht en breng deze bij een Postkantoor bij u in de buurt. Uw pakket wordt verstuurd en uw retour aanvraag wordt in behandeling genomen.

Beschadigd / Verkeerd geleverd
Indien u een artikel(en) wilt terugsturen i.v.m. een beschadiging of nalatigheid door Zus Enzo, dient u contact met ons op te nemen. Wij nemen in dit geval de kosten van de retourzending voor onze rekening. Dit is overigens alleen mogelijk voor online bestellingen.

Annuleren / Ruilen
Indien u een artikel wilt ruilen of de bestelling wilt annuleren, kan dit binnen 14 dagen na aflevering van uw bestelling. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag, na aflevering van uw bestelling. Zodra u het artikel naar ons terugstuurt zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Wanneer u de bestelling wilt annuleren zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending van de bestelling door ons teruggestort worden, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Verwerkingsproces
Normaliter duurt het 2-3 werkdagen voordat het door u teruggestuurde pakket door Post NL wordt afgeleverd. Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk verwerkt. U ontvangt uiterlijk met 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending retour. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden betreffende de status van het geretourneerde artikel.

Voorwaarden
– Artikelen mogen enkel binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden.
– Stuur de artikelen compleet (inclusief alle toebehorende items bij het artikel) retour. Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren
– Niet geldig op showmodel artikelen

Persoonlijk contact

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)