Lijstenmakerij

Verschillende objecten, kunstwerken, maar ook diamond paintings, foto’s, posters, borduurwerken, landkaarten en spiegels worden in de winkel in Westeremden of Loppersum gebracht. Het belangrijkste doel van een goede lijst is om het werk mooi tot z’n recht te laten komen. 

 

Lijstprofielen

Zus Enzo heeft verschillende soorten lijsten. Houten lijsten, baklijsten, aluminium lijsten, wissellijsten, maar ook handgemaakte lijsten met zilver en/of goud beslag behoren tot het assortiment.  Voor iedere smaak een keuze.  

Houten lijsten

Lijsten van hout zijn er van klassiek tot excentriek. Een grote collectie van verschillende modellen en verschillende kleuren en kleurstellingen. 

Aluminium lijsten

Zus Enzo heeft een aanbod aluminiumlijsten in heel veel verschillende kleuren en diverse breedtes. 

Zus Enzo levert zowel standaard, als maatwerk aluminium wissellijsten in verschillende aluminium lijstprofielen. 

Shirts inlijsten

Je turnpakje, wieler-, of voetbalshirts op mooie manier bewaren? Dan is een framebox lijst perfect. Misschien wilt u een fotoherinnering bijvoegen of een ander leuk detail. De diepe lijst heeft een eenvoudige klikvergrendeling waardoor het gemakkelijk geopend kan worden om objecten te vervangen of toe te voegen.

De frameboxen zijn in de maten 60 x 80 cm en 70 x 90 cm leverbaar.

Passe-partoutkarton

Naast de verschillende profielen heeft u bij Zus Enzo keuze uit verschillende soorten passe-partout karton. U kunt kiezen uit diverse kleuren en diktes. 

De passe-partouts worden op maat gesneden.

Glas

Ingelijst met een passe-partout mag het glas niet ontbreken. Glas en acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, spelen een belangrijke rol bij het beschermen en behouden van uw kostbare kunstwerken en foto’s. Deze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw waardevolle stukken veilig blijven en beschermd worden tegen stof, schade en verkleuring. Bij kiezen van de juiste glas of acrylaatsoort, is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en de unieke kenmerken van uw kunstwerken.

1