Over ons

Zus Enzo is een kunst gerelateerde winkel / lijstenmakerij gevestigd in Westeremden en in Loppersum. De winkel in Westeremden is in maanden mei t/m oktober als museumwinkel gevestigd in het huis achter museum Helmantel. Alle Helmantel giclées zijn hier ingelijst en uit voorraad leverbaar. Verder is er een groot assortiment aan kunstkaarten, kunstboeken, kunstcadeaus, glasobjecten, sieraden etc. Ook kunt u hier u Helmantel kunstkaart laten inlijsten terwijl u wacht. U kunt hier natuurlijk ook giclées van andere kunstenaars bestellen en laten inlijsten. De openingstijden in Westeremden zijn donderdag-, vrijdag-, zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur.

                                                         

Zus Enzo in Loppersum is in de wintermaanden geopend op vrijdag en zaterdagmiddag vanaf half 2. In de maanden mei t/m oktober is de winkel als showroom/outlet ingericht. De winkel heeft dan varierende openingstijden maar is ook geopend op afspraak. Bestaat het assortiment in Westeremden voor een groot deel uit Helmantels, in Loppersum zijn naast giclées van Henk Helmantel ook nog meer giclées van andere schilders te zien. Een ruim assortiment van kunstenaars als Marius van Dokkum, Rein Pol, Ton Dubbeldam e.a.. Ook hebben wij hier de inlijstservice. 

Lijstenmakerij: Keuze uit meer dan 100 verschillende lijstprofielen, verschillende glassoorten en passe-partout. Wij leveren maatwerk.

1